Vildmarksgourmet
Kursusbeskrivelse
Inde i skoven finder du campen, hvor bålet knitrer varmt og snakken omkring det blander sig med fuglefløjt, dyrelyde og træernes hvisken. Det er fristende at blive ved bålet, men nu er det på med de gode sko og ud i naturen for at samle mad og urter. Overalt gemmer der sig ting, som kan bruges. Tilbage i campen med en fyldt kurv, er det blevet tid til at forberede aftenens gourmetmiddag. Grillpølserne skal steges, plankefisken skal sættes fast på tømmeret og bages ved gløderne, brødet skal æltes og osten skal laves. Når maden er klar, går alle til bords med appetit på en ekstra portion af naturen.
Hvad er inkluderet:
- 5 timers vildmarksgourmet.
- Indsamle mad og urter i naturen.
- Tilberede gourmetmad over bål.
- Lav grillpølser, plankefisk, brød, kærnemælksost og meget mere.
- 2 øl fra lokalt mikrobryggeri.
- Kaffe og the.
Fun Facts:
- En rød skovmyre smager som en sur appelsin.
- Brændenælder er ikke kun gode i suppe, men kan også bruges som tærtefyld, i brød og the.
Udstyr
Praktisk tøj og fodtøj efter vejret.
Dato
?
Transport
selvtransport evt. mulighed for samkørsel.
Instruktører
Lars Nyhuus
Lokalitet
Torupvej 4, 8654 Bryrup ved Klatretårnet
Forplejning
Menuen laves sammen. Yderlige information: Der er ikke særlige alternativer (glutenfri, laktosefri, vegansk etc.).
MÅLGRUPPE og forudsætninger
Målgruppe Kurset er velegnet som en god naturoplevelse med fokus på basic friluftsliv, nemlig madlavning. Skal du på længere tur, kan du garanteret også blive inspireret her. Forudsætninger Ingen. Der er ikke særlige alternativer (glutenfri, laktosefri, vegansk etc.).
Har du spørgsmål?
Vi går altid langt for at opfylde vores kunders behov og efterspørgsler. Har du brug for en snak før du booker, så ringer vi dig op.